Fars dag present | 2023

Den andra söndagen i november är det Fars Dag, närmre bestämt den 12 november 2023.

I Sverige har vi en tradition av att ge en fars dag present till pappa för att visa uppskattning.

Psst!
Glöm inte bort andra viktiga män i ditt som också kan firas. Varför inte överraska morfar, farfar eller maken som kanske också gjort sig förtjänta av lite uppvaktning denna dag? En fars dag present, som passar alla!

Present till bonuspappa

Farfar och morfar

Posters med årtal & nyheter

årtalsposters jag föddes

Posters med er familj

Posters med pappas favoritsport

Eller kanske ett intresse?

Gör fars dag 2023, oförglömlig med Text & Art!
I år har du möjligheten att överraska din pappa eller morfar på ett unikt sätt. Tänk dig att din pappas morgon startas med en speciell överraskning – en mugg där varje kaffepaus blir minnesvärd. Våra personliga muggar är inte bara kaffekoppar; de är kärlek i varje klunk. Välj ett foto som säger mer än tusen ord, lägg till en kärleksfull text och visa honom hur mycket han betyder för dig.

Och det slutar inte där! Varför inte dekorera hans arbetsrum eller vardagsrum med en poster som talar om kärlek? En unik design som bär ett speciellt datum, ditt favoritcitat eller kanske ett skämt ni delar. För den mest underbara morfar i ditt liv, har vi “Världens bästa morfar” poster, en ständig påminnelse om hans oskattbara roll i ditt liv.

Det här är inte bara presenter. Det är minnen. Det är ögonblick. Det är kärlek i sin renaste form. Så varför vänta? Välj den perfekta gåvan till Fars Dag från Text & Art idag. Oavsett om det är en personlig mugg, en skräddarsydd poster eller bara ett budskap om kärlek, vi har allt du behöver för att göra hans dag extra speciell.

Sök efter din favoritposter

Letar du present? Då kan du använda vår interaktiva presentguide för att hitta rätt. Läs mer här >>