Uppskattad avtackningspresent till en kollega som slutar

Letar du efter en personlig avtackningspresent till en kollega som ska sluta?
Avsked är oftast jobbiga men det känns oftast bättre att skiljas åt med ett vackert minne i form av en avtackningspresent. Letar du present avtackningspresent till kollega som ska gå i pension? Du hittar passande produkter här.

Hos Text & Art hittar du personliga presenter som påminner kollegan av den tid som varit.
Letar du fler presenter, rekommenderar vi att du använder vår presentguide för att hitta rätt.

Tackkort till kollega som slutar, för att visa din uppskattning

Det kan vara svårt när en uppskattad kollega lämnar jobbet, men det finns sätt att visa din uppskattning och tacka dem för allt de har gjort under tiden de varit här. En avtackningspresent är ett utmärkt sätt att göra det på.

Våra tackkort är designade med omsorg och är tryckta på högkvalitativt papper för att se till att din hälsning ser snygg och professionell ut. Vi har ett brett utbud av olika designer att välja mellan, så du kan hitta en som passar din kollegas personlighet och stil.

Med våra tackkort kan du skriva din egen personliga hälsning som uttrycker din uppskattning för allt din kollega har gjort. Du kan också lägga till en bild eller en signatur för att göra kortet ännu mer personligt.

Att ge en uppskattning för en kollega som lämnar jobbet är viktigt för att visa din tacksamhet för allt de har gjort. Ett personligt tackkort är en perfekt present och ett minne som din kollega kan behålla för alltid.

Posters med årtal & nyheter

årtalsposters jag föddes

Produkter för intressen

Sök efter din favoritposter

Letar du present? Då kan du använda vår interaktiva presentguide för att hitta rätt. Läs mer här >>

Posters med sport

Receptposters

Posters med en stad