Samarbeta med oss

Vi älskar kreativa människor som är drivna och gillar att utveckla sin digitala närvaro. Driver du ett Instagram-konto med en aktiv följarskara och vill göra ett betalt samarbete med oss? Då vill vi höra från dig. Vi har tusentals produkter och vilka du vill få hem och marknadsföra är upp till dig. Men vi kommer gärna med tips och råd.

Vi är öppna för förslag när det kommer till samarbeten och älskar nya idéer som utvecklar oss. Men vi har några grundkrav för att samarbeta med oss:

  • Du behöver ha en öppen profil.
  • Vi ser bortom följarantal, men du behöver ha engagerade följare och verka inom en nisch som är relevant för våra produkter.

Våra samarbeten är betalda och utöver att erbjuda våra produkter så arbetar vi med en provisionsbaserad ersättning där varje sälj som ditt konto genererar ger dig provision på totalsumman. Betalning får du antingen genom att du fakturerar oss eller att du får provisionen utbetald som lön.

Fyll i formuläret på sidan så återkommer vi till dig och ser vad vi kan göra för kul!

    Om Text & Art

    Text & Art är en presentbutik. Vi vill skapa personliga och unika produkter som berättar er historia. Därför är våra produkter framtagna för att gå att ge bort. Vi tror att produkter som ni anpassar med era detaljer och element kan berätta en historia som är så mycket större än vad vi någonsin hade kunnat skapa själva. I vårt sortiment hittar du personliga posters, tavlor, koppar, förkläden, tygpåsar och mycket mer.

    Text & Art startade i en etta i Jönköping 2016 med en egen liten produktion på kvällar och helger. Idag är vi en stor verksamhet med egen produktion och logistik i centrala Jönköping.

    Men en sak har inte förändrats sen 2016. Text & Art är fortfarande resultatet av en dröm. Läs mer om grundaren Emil och passionsprojektet Text & Art här.