Så skapas din beställning – från design till leverans

Från det att att du klickar på KÖP här på Text & Art och genomför en beställning så sätts ett helt maskineri igång. Vissa steg är automatiska, andra är manuella. Men vi har jobbat hårt och noggrant för att hela processen skall gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Vi sköter själva allting från att designa din poster, till att trycka den och vidare till att paketera den noggrant inslagen i papper och placerad i en försluten papperstub eller triangeltub. Beställer du med ram, så packas ordern i stället i en speciell kartong framtagen för ändamålet.

Så funkar det. Posters Text & Art

Steg 1: Design

Vissa posters är ju av standardtyp, det vill säga att du köpt en färdigdesignad poster. Den typen är ju med andra ord redan ”digitalt skapad” av oss. Så då printar vi ut din poster direkt. Har du beställt en personlig poster, då har vi ett superskoj arbete framför oss med att designa din poster.

Steg 2: Tryck / utskrift

Din poster trycks i en av våra storformatsprinters. Detta är inga små maskiner. Vi printar posters dagligen och dessa får därför jobba en del. Din poster trycks troligtvis samma dag som din beställning läggs, eller ibland dagen efter. När din poster skrivits ut i storformatsprintern på ett 180g-papper så skriver vi också ut din följesedel och frakthandlingar.

text & art posters tavlor prints

Steg 3: Paketering

Paketeringen är något vi är väldigt stolta över. Vi har testat lite olika lösningar och kommit fram till en som är både snygg, effektiv och prisvärd. Din poster rullas först ihop. Den omges sedan av ett fint omslagspapper innan den placeras i en papperstub eller triangelkartong som ska skydda postern under leveransen. Om vi skickar i tub försluts den med två plastlock i vardera ände. För att ytterligare säkerställa att postern inte skadas under transporten så omges tuben av en kartonghylsa. På så sätt hindras tuben från att rulla – något som kan vara ett problem i transportbilen. Emballaget får sedan sin fraktsedel. Och vips, så har vi en leveransklar order!

Steg 4: Leverans

När ordern är packad och redo så hämtas den av Postnord.  Du får ett sms eller mail när du kan hämta ut din poster på ditt lokala utlämningsställe. Om inte postern levereras direkt till din brevlåda. Förhoppningsvis har den hittat rätt utan några komplikationer! Skulle så inte vara fallet så slänger du bara iväg ett mail till info@textart.se så får vi ta en titt på vad som gått snett!

Tack för att du handlar hos Text & Art.

signatur