Ge bort en fin poster som bröllopsgåva

Hos Text & Art finns ett tiotal olika bröllopstavlor som passar utmärkt som bröllopsgåva. Jag tänkte här lista några favoriter och berätta lite om varje poster. Kanske hittar du din bröllopsgåva bland dessa inspirerande posters?

Kärlekskartan som bröllopsgåva

Min absoluta favoritposter som jag gjort någonsin, är utan tvekan Kärlekskartan. Den finns i två varianter – dels för Sverige men också för hela världen. Fördelen med Kärlekskartan är att du kan skriva in de nygifta personernas födelseorter plus ett citat som symboliserar dem eller deras kärlek.

Du hittar Kärlekskartan Sverige här och Kärlekskartan Världen här.

Kärlekskartan

Kärlekskartan Sverige

karlekskartan värld

Kärlekskartan Världen

Herr & Fru

Förutom Kärlekskartan så är en populär bröllopsposter de olika “Herr & Fru”-posters som finns i Text & Arts sortiment. Det finns några olika varianter men i grunden är de ganska lika. Här fyller du i allt från namn till bröllopsdatum och kyrka.

Du hittar postern Herr & Fru Andersson här.

Herr och Fru Andersson bröllopstavla

“Christian och Anna”

Dagens sista bröllopsgåva som rekommenderas är den poster som fått namnet “Christian och Anna”. Posterns upplägg ungefär samma som ovanstående, men med lite annorlunda stil. Utöver ett annat typsnitt så finns också här ett hjärta i lite vattenfärgsstil. En väldigt fin poster tycker jag. Vad tycker du?

Du köper postern här.

Bröllopstavla Christian & Anna

Det var lite tips för dagen ifall du ska på bröllop i sommar och inte riktigt kommit fram till vad du ska ge bort i bröllopsgåva. Alla posters kan enkelt skräddarsys efter önskemål och saknar du det söker så finns det möjlighet att ta fram en helt unik poster just för dina vänner/dig. Kontakta oss här, så löser vi vad du önskar!

Tack för att du läst detta blogginlägg! Ha en fin sommar.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.