Extrapersonal till packning

textart personal

Vi söker dig som studerar i Jönköping och som vid behov kan tänka dig att hjälpa till med vår produktion och distribution. Du kan få möjlighet att jobba löpande under hösten, men  störst möjlighet till arbetstimmar finns i november och december då vi har vår högsäsong.

Vi på Text & Art driver en e-handel som säljer, producerar, trycker och packar personliga produkter i form av posters, koppar, förkläden, tygkassar, nallar med mera. All produktion sker i vår packstudio som är centralt belägen i Jönköping – med gångavstånd från högskolan. I huvudsak kommer dina arbetsuppgifter bestå av att packning men vid behov även orderhantering och print.

Du blir en del av ett socialt och engagerat ungt team som brinner för våra kunders personliga beställningar och för att utveckla Text & Art – ofta jobbar du tillsammans med flera studenter utöver ordinarie personal.

Kvalifikationer: Vi tänker att du går första eller andra året på din högskoleutbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Att du är mycket noggrann och har förmågan att jobba effektivt även under högt ordertryck. Du kan tala och förstå svenska samt uttrycker dig väl i både tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Arbetstider: Arbete sker kontorstider, mån-fre 8-17. Under högsäsong kan arbetspass under kvällar och helger erbjudas. Vi hart stort behov april och maj samt oktober till december.

Anställning: timanställning vid behov efter överenskommelse.

Ansökan

Ansökan till denna tjänst är stängd.