Kunders Kärlekskartor

I ett och ett halvt år har Text & Art funnits. Under den tiden har jag gjort ett antal kärlekskartor. Ja det är runt 1000 stycken. Men det blir inte tjatigt. Nej tvärtom. Varje Kärlekskarta är unik både i sin utformning men också i betydelsen för kunden. För varje Kärlekskarta står för någonting och betyder något väldigt speciellt för två personer. Det är en fantastisk känsla att veta om det.

Ibland får jag se dessa Kärlekskartor när de är på plats i sina nya hem. Antingen på hashtaggen #textartse på Instagram eller att kunderna skickar bilder till mig. Jag fullkomligt älskar det. Jag ser det därför som min skyldighet att dela med mig av dessa fantastiska bilder. OBS! Alla kunder äger rättigheterna till sina egna bilder!

Är du intresserad av en egen Kärlekskarta? Ja men då kan du anpassa din egen helt unika karta. Du hittar alla produkter här.

Kärlekskartan Världen

 

Kärlekskartor med egna citat

Ja som ni kanske sett så går Kärlekskartan även att anpassa med en egen textrad. Nedan följer några olika exempel på vad kunder skrivit på sina kartor! Ja kanske kan du hitta lite inspiration i dessa till din egen karta! Det går självklart bra att anpassa Kärlekskartan helt till valfritt språk <3

Du beställer din egen kärlekskarta här.

kroatien kärlekskarta

Kärlekskarta världen

Tack så mycket till alla er som skickat in era bilder till Text & Art eller publicerat er karta på #textartse på Instagram!

Du hittar alla våra kärlekskartor här.

Tack för att du handlar av Text & Art.

signatur

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.