Jönköping – min hemstad.

Hemma för mig är Jönköping. Staden vid Vätterns södra spets som jag fullständigt älskar. Här har jag bott i flera år och trivs bättre än någonsin. Det är också här idén till Text & Art föddes, planerades och genomfördes. Från de stapplande stegen med samarbeten med tryckerier till dagens läge där jag designar, printar och paketerar själv.

Jag tänkte presentera lite olika Jönköpingsposters som finns på Text & Art. De är rätt olika varandra, men har någonting allihopa. Design som passar i olika hem.

Jönköping poster

Den ovanstående postern är min egna favorit. Den är enkel men exklusiv. Jag tycker verkligen om den här typen av design. Den här postern hittar du här.

Jönköping posterDen här postern har den klassiska designen som återfinns på många stadsposters i butiken. Snyggt och stilrent. Typsnittet är ett av mina favoritfonter. Det här printet finns här.Jönköping poster

Den sista postern är den enklaste designen som finns på textart.se. Det är också en av de allra första postrarna jag gjorde. Vilket såklart gör den speciell. Postern återfinns här.

huskvarna poster

Alla skulle kanske inte hålla med, men jag kan tycka att Huskvarna också får vara med i det här inlägget. Den lilla grannstaden har man som Jönköpingsbo ett ansvar att var tveksam emot. Men stan har sin charm! Huskvarna-postern hittar du här.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.