Sugen på en skräddarsydd poster utöver det vanliga? Hitta inspiration i våra tidigare posters

Hos Text & Art är det möjligt att skräddarsy din egen poster med design, text och andra designelement som inte finns i våra standardposters. Jag tycker det är jätteskoj att designa dessa posters eftersom man får inspiration i massor tack vare att ni kunder kommer med grundidén. Jag blir inte då bunden till min egen begränsade fantasi.

Jag tänkte därför publicera lite exempel på skräddarsydda posters som designats av mig till kunder. Känner du dig sugen på en poster utifrån en egen idé du har? Eller vill du ha något liknande de som listas nedan? Då fyller du i forumläret på den speciella sidan för detta.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.