Hylla familjen med en familjetavla

Jag har börjat designa lite familjeposters där du kan lägga till era uppgifter, namn och årtal för att skapa en helt unik familjetavla. Det är lite häftigt att ha en familjetavla, eftersom ingen har en exakt likadan. Det blir således väldigt unikt.

Det finns i dagsläget ett antal posters som är just familjetavlor, men det kommer fler. Dock passar många av våra posters utmärkt till familjen, trots att de är standard utan några egna skräddarsydda uppgifter. Men det måste man ju inte alltid ha.

Jag ska därför presentera några av de familjetavlor som finns i sortimentet idag. Sen kommer den här bloggposten uppdateras efterhand med fler produkter med tiden.

Först ut har vi då:

Familjens årtal – en ovanlig familjetavla

Det här är en poster jag verkligen gillar. Den är stilren men ändå lite annorlunda emot andra posters här på textart.se. Typsnitten är några som jag inte vanligtvis arbetar med. Kursiva typsnitt är sällan något jag använder i min design, utan det är ofta enkla raka sans-serifer jag föredrar. Därför är det kul att ha en sån här poster i sortimentet.

Du köper postern här. 

familjetavla

Poster nummer 2: Family

Den andra postern jag tänkte visa upp har jag döpt till “Family”. Det är inte så ologiskt som ni säkert förstår. Ordet utgör ju majoriteten av familjetavlan. Här kan ni skriva in alla medlemmar i familjen. Som standard förnamnen, men det skulle kunna gå och skräddarsy med årtal och efternamn och så vidare.

Du hittar postern här.

familjetavlor och familjeposters

Det var några familjetavlor från Text & Art. Hoppas du gillar någon av dem och tycker det här var en kul rekommendation. Om det inte passar för just ditt hem, så kanske det funkar bra som present till någon familj i din släkt- eller vänskapskrets? Det här inlägget kommer alltså uppdateras med tiden. Så håll lite utkik framöver. Tack för att du läst 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.