De mest populära julklapparna 2017

November och december har inneburit rekord efter rekord i antalet ordrar. Först superdagen Black Friday som tredubblade tidigare dagsrekord. Sedan har det bara fortsatt i samma fart. Ord kan inte beskriva hur tacksam jag är! Är så glad att posters och alster som jag gjort, ligger inslagna under granen i hundratals svenska hem på söndag. Fantastiskt.

Av egen nyfikenhet har jag listat de posters som varit allra mest populära som julklappar 2017. Kanske finner du som läser också något intresse i detta, eller får inspiration till lite mellandagsshopping. Eller varför inte idéer till en kommande födelsedag!

Text & Art’s mest populära posters under julen 2017

Så, här kommer listan. Dessa posters från Text & Art tyckte ni kunder passade bäst som julklappar till era nära och kära detta år!

1. Kärlekskartan Sverige

Kärlekskartan Sverige har alltid varit den mest populära postern på textart.se. Att det fortsätter så även bland julklapparna är ingen skräll.
Läs mer om Kärlekskartan Sverige här.


2. Familjens årtal

Familjens årtal ger dig möjlighet att fylla i er familjs namn och årtal. Resultatet blir en personlig poster som vem som helst kan få i julklapp. Fullt förståeligt att det är en favorit! Du anpassar din egen familjeposter här.

familjens årtal familjeposter


3. Kärlekskartan Världen

Den tredje mest sålda julklappen på textart.se är den internationella varianten av Kärlekskartan. Nämligen varianten med hela världskartan. Säkerligen många som gett julklapp till sin partner som har rötterna i andra länder. Så fantastiskt att se att kärleken hittar sig fram trots så långa avstånd! Läs mer om Kärlekskartan Världen här.

Kärlekskartan Världen


4. Kärlekskartan Södra Sverige

Kärlekskartan för de södra delarna av Sverige uppkom när jag upptäckte problematiken i kunder vars orter låg “nära varandra”. Det blev helt enkelt för plottrigt på den stora Sverigekartan. Kartan finns även för norra delarna, men det är den södra som är mest populär. En fin julklapp verkar många tycka!

Kärlekskartan Södra Sverige hittar du här.

Kärlekskartan Södra Sverige


5. Man väljer inte sin pappa

Mellan julklapp nummer 5 och 6 skiljde det bara 3 beställda exemplar. Det känns fint att mamma och pappa med andra ord är lika populära och omtyckta! “Man väljer inte sin pappa” var dessutom extra populär under fars dag, då många klickade hem den till sin älskade pappa. Du hittar postern här.

pappa poster


6. Man väljer inte sin mamma

Som jag nämnde sålde pappa- och mammapostern i princip lika mycket inför jul. Så med andra ord kommer det vara lika mammor som pappor som får sig en personlig poster på julafton! Du hittar mamma-postern “Man väljer inte inte sin mamma” här.

mamma poster


Vi slutför topp 10 julklappar 2017 nedan:

7. Man väljer inte sin mormor 

8. Vi är en familj

9. Kärlekskartan Europa

10. Family

 

Återigen ett stort tack för att ni valt att beställa julklappar av Text & Art. Det gör mig så tacksam, hedrad och stolt! Jag hoppas att mina posters kommer fortsätta skänka glädje där hemma hos er – och ge era väggar liv.

Jag vill nu önska dig en riktigt GOD JUL!

signatur

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.